Over ons

Brigit is een state-of-the-art webapplicatie voor onderhoud aan gebouwen, zodat alle informatie voor u en uw opdrachtgevers binnen handbereik is.

 

Dennis Roomer

Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik betrokken bij het familiebedrijf, installatiebedrijf BRI Groep. Na deze eerste kennismaking heb ik ervoor gekozen om een studie in deze richting te volgen.

Na mijn studie elektrotechnische installatietechniek ben ik bij de BRI Groep gaan werken. Na enkele jaren te hebben gewerkt in verschillende functies heb ik in 2012 het bedrijf van mijn vader overgenomen. 

De behoefte aan een goed systeem voor registratie en beheer van service en onderhoud groeide hierdoor. Dit heeft er in 2018 toe geleid dat ik samen met Jan van Beelen Brigit Software BV ben gestart

 

 

Jan van Beelen

Oprichter en ontwikkelaar

 

Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen. Ik ben sinds 1985 werkzaam in de installatietechniek, waardoor ik alle facetten van het vak heb mogen ontdekken en meemaken. Tijdens mijn loopbaan ben ik tot de ontdekking gekomen dat het optimaliseren van werkprocessen eigenlijk de grootste winst is voor een onderneming. Hier ligt dan ook mijn passie. Mijn doel is om andere bedrijven het gereedschap te geven dat hun nodig hebben om hun werkprocessen zo efficiënt mogelijk te maken. Het meest ingewikkelde proces is dat van de serviceafdeling door de grote diversiteit aan werk- en opdrachtgevers. Onze webapplicatie Brigit hebben wij ontwikkelt om het process op de service- en onderhoudsafdeling efficiënter en minder ingewikkeld te maken. Dit levert een flinke tijds- en daardoor kostenbesparing op voor uw onderneming. Alle persoonlijke ervaring en dingen waar ik tegenaan liep in de praktijk heb ik de afgelopen jaren omgezet in één praktische oplossing, Brigit. Ik zie er dan ook naar uit om ook in uw organisatie deze kostenbesparing te realiseren.