Functies: Brigit in een notendop

Brigit is een state-of-the-art webapplicatie voor onderhoud aan gebouwen, zodat alle informatie voor u en uw opdrachtgevers binnen handbereik is.

 

Automatische reportage

In Brigit kunt u diverse rollen definiëren, waarbij iedere gebruiker een gepersonaliseerd dashboard heeft. Een monteur heeft bijvoorbeeld toegang tot zijn individuele onderhoudstaken, actiepunten en van toepassing zijnde meldingen en berichten. De beheerder kan deze actiepunten aanmaken en zien welke openstaan. De rapportages worden automatisch gegenereerd door middel van gekoppelde vragenlijsten en op het klantendashboard gepubliceerd. Dit geeft de organisatie een volledig overzicht en grip op het onderhoudsproces.

Doordachte database met vragen

Brigit is uitgerust met een database van onderhoudsvragen die automatisch gekoppeld zijn aan toegevoegde onderdelen. De simpele interface geeft u de mogelijkheid om de vragen aan te passen, wijzigen en toe te voegen voor elk type onderhoud.

Slimme registratie door middel van QR-sticker

Om het maximale uit Brigit te halen kunt u alle installaties van een QR-sticker voorzien. Dit maakt een nauwgezette registratie en storingsafhandeling, met behulp van een PDA, van individuele installaties mogelijk.

Standalone of gekoppeld

Brigit kunt u als standalone gebruiken of koppelen aan uw ERP-bedrijfssoftware. In beide gevallen is het mogelijk om bestanden, zoals asset lijsten of exports uit andere onderhoudsapplicaties te importeren. De gegevens zijn vanuit Brigit ook eenvoudig te exporteren naar een Excel bestand.

Gegevens versleutelen

Brigit maakt het u heel makkelijk om relevante gegevens op het juiste niveau op te slaan. Deze gegevens kunnen worden versleuteld met een wachtwoord. Dit kunnen keuringsrapporten, gebruikershandleidingen, revisietekeningen en foto's zijn. 

Slimme en veilige opslag van uw data

U heeft geen omkijken naar de opslag van alle data, die in Brigit wordt vastgelegd. Deze data worden bewaard in een datacenter in Amsterdam. De continuïteit van de dataopslag en de privacy van uw opdrachtgegevens is 100% gewaarborgd. 

Focus op uw core business

Brigit zorgt ervoor dat u zich weer op uw core business kan focussen, zonder grote investering. Het belangrijkste is uw enthousiasme om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Brigit wordt daarom aangeboden als een maandelijks abonnement per gebruiker, exclusief de eenmalige bijdrage voor de kosten van implementatie en gebruikersinstructie. Dit betekent ook dat Brigit eenvoudig stop te zetten is met slecht één maand opzegtermijn.

Wilt u meer de weten over prijzen? Bekijk onze prijzen pagina.

Ideaal voor uw opdrachtgevers

Opdrachtgevers hebben te allen tijde toegang tot alle relevante informatie, via het krantendashboard. het bied hun een overzicht van aanstaande onderhoudswerkzaamheden en de meest recente keuringsrapporten, logboek en storingsoverzichten. Deze worden volledig automatisch, na de afronding van het onderhoud, beschikbaar. Dit geeft uw opdrachtgever een compleet overzicht van het onderhoud dat is uitgevoerd.